Uw Afspraak

Maak een afspraak

Hoe maakt u een afspraak?

U kan de praktijk telefonisch bereiken op het nummer 054/418078. Tandartsassistente Els zal u graag te woord staan. De praktijk is gelegen in Edingseweg 212 D te Geraardsbergen (Moerbeke), waar vroeger café ‘Het Wit Paard’ was, 100 meter voor Bakkerij Van Belle.

Alldental Praktisch Afspraak Maken

Praktische info

Anamnese / inlichtenformulier

Bij voorkeur vragen we om dit anamneseblad af te drukken en mee te brengen bij de eerste consultatie.

Parking / Bereikbaarheid

U komt met de auto: Er zijn vooraan 2 parkeerplaatsen voorzien. Aan de zijkant (ingang-zijde) kan u ook gebruik maken van een parking met 3 parkeerplaatsen.

U komt met de fiets: Er is een fietsenstalling op de parking.

U komt met het openbaar vervoer: Buslijnen 71 – 72 – 73 en 161 hebben een halte 100 meter van de praktijk. Station Viane-Moerbeke op 100 meter.

Tarieven

Indien u patiënt bent of wil worden is het belangrijk te weten dat we enkel voor kinderen (-18j) de conventietarieven hanteren voor controle en de meeste behandelingen. Dit houdt in dat uw persoonlijk aandeel (remgeld) als volwassene groter kan zijn dan meegedeeld door het ziekenfonds (ongeacht uw statuut). De tegemoetkoming van het ziekenfonds blijft dezelfde, op voorwaarde dat u jaarlijks naar de tandarts gaat.

Voor kinderen (tot 18de verjaardag) verhalen wij voor een groot deel de kosten rechtstreeks bij het ziekenfonds. Voor sommige behandelingen rekenen wij een supplement aan, hier wordt u zoveel als mogelijk van tevoren over ingelicht.

We werken bij alldental met de recentste apparatuur met betrekking tot tandheelkundige ingrepen en hygiëne. We hechten veel belang aan hoogwaardige kwaliteit en wij werken vanuit een conserverende tandheelkundige filosofie.

Het beschermen van de conventietarieven voor alle patiënten maakt het niet mogelijk om alle investeringen te waarborgen die nodig zijn om deze filosofie na te streven.

Poetshoek

Naast de balie is er een poetshoek waar u, desgewenst, vóór de behandeling eens kan poetsen. Tandpasta en een wegwerptandenborstel is voorradig.

Wachtdienst

Er is een tandarts van wacht tijdens het weekend en op feestdagen van 9u tot 18u. U kan hiervoor terecht op het centrale nummer 0903/39 9 69 (€1,5/minuut) of op 053/70 90 95 (wachtdienst Tandartskring Land Van Aalst).

Meer informatie?

Neem contact op met ons

Bij ons kan je terecht voor controles van grote esthetische behandelingen tot orthodontie, van jong tot oud.